Frush Ecosystems Slim 2

Mikä on FRUSH

FRUSH on kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvä tapahtuma, joka käsittelee toimitusketjujen ja lainsäädännön vaatimuksia monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille ja se tarjoaa tietoa elinkeinoelämän tarpeista sekä mahdollisuuden luoda kontakteja toimijoiden välillä.

FRUSH järjestetään vuosittain Forssan Kehräämöllä, ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tapahtumatori, jossa yritykset ja yhteisöt voivat esitellä toimintaansa ja palveluitaan. Lisäksi FRUSHissa huipentuu opiskelijoille suunnattu Startup-kilpailu.

Mikä?

FRUSH on kiertotalouden ESG (Environmental, Social, Governance) vaatimuksiin pureutuva tapahtuma, jossa toimitusketjujen ja lainsäädännön vaatimuksiin vastataan monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtumassa on kysymys tulevaisuuden ratkaisuista, innovaatioista ja uudenlaisesta tekemisestä vastuullisella ja kestävällä tavalla. Samalla FRUSH yhdistää teollisuuden, koulutuksen ja tutkimuksen, tuomalla yhteen tulevaisuuden tekijät.

Kuva Forssasta

Kenelle?

FRUSH on tarkoitettu kaikille kiertotaloudesta ja vastuullisuudesta kiinnostuneille. Tapahtuma yhdistää teollisuuden, koulutuksen ja tutkimuksen tekijät ja luo uusia yhteyksiä.

Visit Häme

Missä?

FRUSH järjestetään vuosittain Forssan kehräämöllä ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä.

Visit Häme

Miten?

FRUSH koostuu asiantuntijapuheenvuoroista, paneelikeskusteluista ja tapahtumatorista, jossa yritykset ja yhteisöt pääsevät kertomaan toiminnastaan ja palveluistaan. Samalla opiskelijat pääsevät esittelemään innovaatioitaan StartUp-kilpailussa, jossa tuomarit arvioivat tuotteen tai palvelun markkinapotentiaalia.

Visit Häme

FRUSH -hybriditapahtuma striimattuna sekä
Forssan Kehräämöalueella HAMKin kampuksella.

Wahreninkatu 11, 30100 ForssaAjo Uittotien parkkialueille Turuntien kautta.• Bussiaikataulut ja liput• Ravintoloiden ruokalistat

Menneet tapahtumat

FRUSH 2023 livestream

video thumbnail

FRUSH 2022 livestream

Vuoden 2022 tapahtuman teemana oli vastuullisuus. Puhujina, alustajina ja keskustelijoina mm. Arman Alizad, Pekka Ketola, Aura Salla ja Tessa Clarke.

video thumbnail

FRUSH 2021 livestream

Onko edessä maailmanloppu vai onnistummeko kääntämään kulutuksen kestävälle pohjalle? Millaisia innovaatioita tarvitaan, jotta luonnonvarat ja ympäristö eivät kulu loppuun? Onko tulevaisuus jakamistaloudessa?

video thumbnail