Frush Ecosystems Slim 2

Mikä on FRUSH

FRUSH on kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvä tapahtuma, joka käsittelee toimitusketjujen ja lainsäädännön vaatimuksia monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille ja se tarjoaa tietoa elinkeinoelämän tarpeista sekä mahdollisuuden luoda kontakteja toimijoiden välillä.

FRUSH järjestetään vuosittain Forssan Kehräämöllä, ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tapahtumatori, jossa yritykset ja yhteisöt voivat esitellä toimintaansa ja palveluitaan. Lisäksi FRUSHissa huipentuu opiskelijoille suunnattu Startup-kilpailu.

Forssa ja Forssan seutu

Forssan alueen viisi kuntaa, Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä,  sijaitsevat kauniin Hämeen sydämessä ja vain tunnin ajomatkan päässä Suomen tärkeimmistä kaupungeista Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Alueella on runsaasti mielenkiintoisia paikkoja, joissa vierailijat voivat tutustua Suomen luontoon ja sen ainutlaatuiseen historiaan, kulttuuriin ja tapahtumiin sekä suomalaiseen vieraanvaraisuuteen parhaimmillaan. Forssan seudulla unohtuvat kiire ja ruuhka – rentoudu keskellä kauneinta Hämettä!

visitforssaregion.fi

Kuva Forssasta

Häme – Onnellisten ihmisten sydänmaa

Forssan, Riihimäen ja Hämeenlinnan seutukunnat kätkevät sisäänsä niin urbaania kaupunkielämää kuin upeita luontoelämyksiäkin. Tutustu alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin sekä koe jännittäviä elämyksiä. Kohtaa paikallinen elämä ja mukavat hämäläiset.

visithame.fi
live like a local –events
• Käy tutustumassa myös hame.fi -sivuihin

Visit Häme